Van klacht naar Kracht

Gebruik jouw crisissituatie om jezelf te bevrijden van patronen die jou niet langer dienen
R

Je hebt last van jouw (hoog)gevoeligheid

Je neemt andermans pijn over en je ‘denkt’ dat je daar iets mee moet

R

Het lukt je niet meer om alle ballen in de lucht te houden

Je lichaam/geest geeft je een duidelijk signaal dat het zo niet langer kan

R

Je loopt vast in je relatie, werk, vriendschap of familie

Het leven is zo vriendelijk om je te laten weten dat er verandering nodig is

SoulNature - psycholoog Almere
SoulNature - psycholoog Almere

Onbezorgd jezelf zijn

Het leven streeft naar heelheid‘. Om heel te kunnen worden, moet de on-heelheid aan het licht gebracht worden; dat is de functie van een crisis!

Je kunt alleen gelukkig zijn als je jezelf kunt zijn; diep van binnen dragen we die wens dan ook in ons mee. Jezelf zijn doe je door alles wat maakt dat jij niet jezelf bent los te laten. Het is een enorme opluchting om jezelf te kunnen zijn. Je krijgt ook steeds meer zelfvertrouwen, energie, levensvreugde en veerkracht, en je kiest voor wat goed is voor jou … omdat je het waard bent!

“SoulNature ondersteunt mensen die vast lopen in hun leven om deze situatie te gebruiken om zichzelf te bevrijden van beperkende patronen, zodat ze voluit kunt gaan LEVEN.”

Levenservaring: de beste leermeester

Ik heb geen makkelijk leven gehad; met name heel veel angsten. Ik had geen andere keus dan met mezelf aan de slag te gaan. Pas toen ik spiritualiteit ontdekte, kwam ik er gaandeweg achter dat het mijn levensdoel is om mensen te helpen zichzelf te bevrijden van alles wat hen klein houdt.

Ik heb vele psychologische en spirituele methoden aan den lijve ervaren en daardoor ontdekt wat wel en niet werkt. Ik ben zelf het levende voorbeeld dat zelfbevrijding mogelijk is. Meer dan 600 tevreden cliënten kunnen beamen dat mijn aanpak werkt.

SoulNature - psycholoog Almere

Vrij zijn van belemmerende overtuigingen, emotionele blokkades en ongezond gedrag

Z

Vol zelfvertrouwen voor jezelf staan

Het onderscheidend vermogen ontwikkelen om duidelijk te weten wat bij jou hoort en wat niet en daar onbezorgd voor gaan staan

Z

Je vrij, energiek en blij voelen

Je levensenergie en levensvreugde nemen toe doordat je blokkades los laat

Z

Keuzes maken die goed zijn voor jou

Weten wat goed is voor jou en trouw zijn aan jezelf, ongeacht wat anderen daar van vinden

Z

Een vervullend leven leiden

Doen waar jij blij van wordt en wat je energie geeft, leven in lijn met je levensdoel

Het is voor iedereen mogelijk om jezelf te bevrijden

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.

 

Kevin van Vossen

Almere

Ik maak een mooie tijd mee op dit moment. Ik heb mijn plek gevonden, zowel in het werk als privé. Veel van onze sessies is mij bijgebleven, met vooral het gevoel dat ik daar echte doorbraken heb ervaren.

Het was natuurlijk het spel van niet alleen alle ballen hoog houden op het werk, maar het blijkt voor meer te gelden, namelijk de ballen van het leven.

Wat we tijdens de sessies besproken hebben heeft veel bijgedragen aan een stabiel leven, mag ik zeggen.

En wat ik belangrijk vind te zeggen is dat jij een belangrijke bijdrage hebt geleverd in mijn zoektocht en de juiste weg wist aan te reiken. Daar ben ik je nog steeds dankbaar voor.

CvD

Patronen bij de wortel aanpakken

Je bent precies zoals je hoort te zijn en alles wat jij nodig hebt is al in jou aanwezig, je bent alleen maar gaan geloven dat dat niet zo is. Deze aangepastheid was destijds de beste manier waarop jij wist om te gaan met de omstandigheden, in het hier en nu beperkt het je echter in je zijn. Door dit patroon bij de wortel aan te pakken, komt jouw originele energie weer vrij en kun je weer je vrije zelf zijn. Zelfbevrijding is voor iedereen mogelijk, mits je bereid bent om de oude pijn onder ogen te komen en los te laten.

Loop jij vast in leven en wil je dat gebruiken om structurele veranderingen in je leven aan te brengen?

En ben je bereid om belemmerende overtuigingen, emotionele blokkades en ongezond gedrag los te laten?

Veelgestelde vragen

Ben ik na 5 sessies klaar?

Dat verschilt per persoon; de ervaring leert dat ca. 80% van mijn clienten inderdaad na 5 sessies (plus intake) zelf weer verder kon. Soms is er een tweede pakket van 5 nodig. Meer dan 10 sessies komt hooguit 1 of 2 keer per jaar voor.

Wel kan het zijn dat in de loop der tijd andere issues of diepere lagen van een issue naar boven komen; dat betekent dat je dan klaar bent om jezelf verder te bevrijden van wat jou niet meer dient.

Heb ik altijd 5 sessies nodig?

Nee, je hebt er niet altijd 5 nodig. Soms is zelfs 1 of 2 sessies voldoende.

Als je (eerste of tweede) pakket van 5 sessies niet vol maakt, dan worden de afgenomen sessies omgezet naar losse sessies en wordt het verschil verrekend; je moet iets bijbetalen (bij gespreide betaling) of je krijgt iets terug.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Nee, die heb je niet nodig.

Een verwijzing is alleen nodig voor vergoeding vanuit de basisverzekering en aangezien ik onder de aanvullende zorgverzekering (‘alternatieve geneeswijzen’) val, is een verwijzing niet nodig (mag wel).

Welke therapievormen worden er gebruikt?

SoulNature werkt met meerdere methoden die allemaal hetzelfde doel hebben: het probleem bij de wortel aanpakken.

Een overzicht van de meestgebruikte therapievormen, oftewel modaliteiten, kun je vinden op de modaliteitenpagina (klik op de link).

Hoe ziet een therapiesessie er uit?

Ik werk intuïtief en ik heb een aantal therapievormen waar ik uit kan kiezen. Afhankelijk van hoe je in je vel zit en wat er speelt op dat moment, stel ik een bepaalde behandelmethode voor die me het meest passend lijkt. Dat kan dus iedere sessie iets anders zijn of meerdere sessies hetzelfde, net wat past.

De werkdoelen die in de behandelovereenkomst zijn opgenomen vormen daarbij de leidraad, zodat we gericht werken aan de issues waar jij voor komt.

Worden de sessies vergoed?

De therapie bij SoulNature wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzerking (‘alternatieve geneeswijzen’).

Een overzicht van de zorgverzekeraars, de polissen en vergoedingen, kun je hier vinden (klik op de link).

Het valt dus niet onder de basisverzekering en je hebt altijd zelf een deel te betalen.

Je krijgt van mij een factuur per sessie en die kun je doorsturen naar je zorgverzekeraar. Als zij op de bovenstaande lijst voorkomen, dan krijg je dus een deel van het geld door jouw zorgverzekeraar op je rekening gestort.

Gelden deze pakketten ook voor relatietherapie?

Ja, deze pakketten en de vermelde prijzen gelden ook voor relatietherapie. Alleen komt er voor relatietherapie 21% btw bij, omdat alleen individuele therapie btw-vrijgesteld is.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb bij Peter sessies gedaan, omdat ik heel veel stress ervoer rond het doen van casestudies; zo erg zelfs dat ik ermee wilde stoppen. Ik was bang dat ik het niet op tijd zou kunnen halen (‘dat haal ik nooit’), ik durfde niet goed mensen te vragen voor mijn casestudies, omdat ik het gevoel had dat ik ze lastig viel, en daardoor ging ik het uitstellen.

We hebben hier 3 sessies aan besteed en het rsultaat heeft mijn verwachtingen verre overtroffen. In plaats van uitstelgedrag te vertonen, ben ik nu gewoon mij mijn casestidies aan de slag en ik lig op schema; ik heb rust gevonden.

En er is nog veel meer veranderd. Ik denk niet meer voor de ander en daardoor kan ik me uiten zonder me zorgen te amken over de reacti; dat geeft zóveel vrijheid. Ik heb er ook geen moeite meer mee om mensen te vragen voor mijn casestudies en als ze ja zeggen is het goed en als ze nee zeggen ook. Ik pak door en dat is zó fijn. Ik voel me ook vrijer in gezelschap en ik praat met wie ik wil. Ook durf ik nu om hu,p te vragen als dat nodi is; als ze ja zeggen is het goed en als ze nee zeggen ook, het oude gepieker is weg.

Trea van Os

Erp

Peter is een man die bezig is zijn spirituele kijk op het leven te leven. Wat ik zo mooi vind, is dat Peter sommige stappen erg spannend vindt, maar hij er wel voor gaat. Ondanks dat hij van tevoren niet weet waar die stappen gaan eindigen. Hij laat zich niet meer klein houden, maar ziet in dat hij er mag zijn en dat hij mag groeien. Het heeft jaren gekost om hier te komen, maar hij gaat er nu volledig voor. Hij is een man die zich door wil ontwikkelen om zijn eigen waarheid in het leven te vinden. Op die manier zie ik zijn praktijk de laatste jaren ook grote stappen maken. Hij weet heel sterk waar hij naar toe wil werken.

Peter is een rustige man die oprecht vertelt hoe hij de zaken ziet of voelt. Hij is eerlijk, meelevend, intuïtief en staat altijd voor je klaar. Ik heb Peter leren kennen als mijn psycholoog, kaar inmiddels durf ik wel te zeggen dat er een goede vriendschap is ontstaan door de jaren heen. In moeilijke tijden stond hij klaar voor me en dat doet hij nog steeds.

Ik kan hem van hart aanbevelen voor als je een bepaalde hulpvraag hebt.

Remco van den Berg

Leraar, Almere

Wil jij bevrijd en vol zelfvertrouwen in het leven staan?

Ben je bereid jezelf te bevrijden van patronen die jou belemmeren om jouw Potentieel te leven?