Home » Kennisdatabase » Nieuwsbrief artikelen » Wordt 2018 jouw jaar van manifestatie?
SoulNature - psycholoog Almere

Wordt 2018 jouw jaar van manifestatie?

door | 11 mei, 2018 | Nieuwsbrief artikelen

2018 lijkt een jaar van manifestatie te worden. In ieder geval voor mij, maar ik heb wel vaker gemerkt dat ik mee ga op stromingen die de aarde overspoelen en dat ik slechts één van de mensen ben die die golf oppikt en vorm geeft.

Ik heb aan het begin van het jaar een aantal doelen opgesteld voor dit jaar (vrij veel eigenlijk) en tot mijn stomme verbazing manifesteert het zich ook nog. Zo had ik als één van mijn doelen om dit jaar 3 Journey events te doen en 3 buitenlandse reizen. De Journey Intensive in Londen deed zich als eerste mogelijkheid voor: zowel een buitenlandse reis als een Journey event dus. Check! Een tweede buitenlandse reis lijkt er in september te gaan komen.

Peter Thijssens en Laetitia TrimbosLive chanten

Een andere wens die ik had was om live te chanten (mantra zingen) op een Journey event en ook die wens gaat in vervulling. Vanavond spelen ik en mijn collega Journey Practitioner (i.o.) op de Authentic Greatness retreat. Hopelijk gaat dit de ingang worden naar meer live chanting events. Hoe wonderbaarlijk dat dit zich van alles lijkt te manifesteren waar dat voorgaande jaren (schijnbaar) veel moeilijker ging.
(P.S. we kunnen nog een percussionist/zanger(es) of multi-instrumentalist er bij gebruiken; een Journey achtergrond is niet noodzakelijk).

Herkennen je dit, dat er dit jaar meer van je dromen werkelijkheid worden dan voorheen?
Laat het me weten in de speciale SoulNature facebook groep of reageer op deze mail.

Het universum zorgt voor je

Eind vorig jaar viel vrijwel mij hele clientèle weg en had ik vrijwel geen inkomsten meer. Dit liep door in dit jaar, want de eerste maanden waren mijn uitgaven hoger dan mijn inkomsten. Ik heb er een paar Abundance Journeys op gedaan. Voor mij trip naar Londen kwam een slaapplaats uit de lucht vallen, waardoor het me alleen de treinreis kostte. Totaal onverwachts kreeg ik een schenking, waarmee ik de magere maanden kon overleven. Ik heb BTW teruggevraagd over de kwartalen die al onder de vrijstelling hoorden te vallen, vanuit het idee baat het niet dan schaadt het niet en zowaar, na meer dan 2 jaar waarin ik niets hoorde heeft de belastingdienst zijn keuzes gemaakt en krijg ik BTW terug, zelfs over de kwartalen die ik in eerste instantie niet eens aangevraagd had. En het aantal consulten is ook weer aan het toe nemen en begint weer in de buurt te komen van het oude niveau. Geen idee waar die vrije val van een paar maanden voor nodig geweest is, maar het is me wel heel erg duidelijk geworden dat het universum voor me zorgt … en ook voor jou. De kunst is om daar op te vertrouwen, want het gaat NOOIT op de manier die ik verwacht.

Buiten je comfortzone stappen

Wat ik ook merk is dat ik krijg wat ik vraag en dat dat ook confronterend kan zijn. Wishful thinking is makkelijk; dromen en verlangens hebben. Maar op het moment dat het zich manifesteert confronteert het me ook met het feit dat het van me vraagt om buiten mijn comfortzone te stappen, met alle onzekerheid en angsten van dien, want dat is nou eenmaal inherent aan het buiten je comfortzone stappen. Ik ben dus ook best wel nerveus voor vanavond. We hebben wel 2x op een Journey graduates meeting gespeeld, maar wat we nu gaan doen is toch een stuk serieuzer: elektronisch versterkt en voor een veel grotere groep.

Zenuwen horen er bij:

“als je geen onzekerheid of angst voelt, dan stap je niet werkelijk buiten je comfortzone”.

Het is oke om dit te voelen. Ik vind het spannend om voor zo’n grote groep op te treden, maar het houdt me niet tegen. En ik heb er ook heel erg veel zin in. Het is weer een stap uit het oude ‘mezelf klein houden’-patroon en in het Voluit LEVEN van mijn volledige potentie. En wat ik kan, kan jij ook.

Je volledige potentie leven

breakthrough processes

breakthrough processes

Om je Volledige Potentie te kunnen leven is het nodig dat je contact maakt met wie en wat je werkelijk bent, met je Grootsheid; anders gaat er niks gebeuren. Dit is de eerste module van de Jaya Ram methode. De tweede module sluit daar op aan, want weten wie je bent is 1, maar het daadwerkelijk gaan leven is weer een volgende stap. In module 2: A farewell to the past, gaan we aan de slag met het doorbreken van de blokkades die vanuit je ego komen; hierover in volgende nieuwsbrieven meer.

Eerst dus module 1: Just Perfect as YOU ARE! De eerste stap: ontdekken wie en wat je werkelijk bent, want zonder dat je dat weet is het lastig om ook daadwerkelijk te manifesteren wat je vanuit het diepst van je Hart wilt manifesteren.

Kun je hier iets mee?

Als dit artikel je raakt, laat dan hieronder een reactie achter en deel wat het met je doet.

Meer blogs en artikelen ontvangen?

[activecampaign form=1]

(Door op deze knop te drukken geef ik toestemming om mijn contactgegevens op te slaan)

Gerelateerde artikelen

Omarm je pijn!

Omarm je pijn!

Uit cijfers blijkt dat de mens op het gebied van therapie en persoonlijke ontwikkeling voor 80% gedreven wordt door 'pijnvermijding' en slechts voor...

Lees meer
Wie ben jij?

Wie ben jij?

Afgelopen week werd ik even stevig met mezelf geconfronteerd. Ik kreeg bij een project niet de positie die ik mezelf had toe bedeeld en het raakte...

Lees meer
Wat is jouw diepste intentie?

Wat is jouw diepste intentie?

Je krijgt altijd wat je wenst, de kunst is om het juiste te wensen. De verborgen intenties uit het onderbewuste saboteren je bewuste intenties. De krachtigste intenties komen van diep binnen in, vanuit je hart.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin