Home » Kennisdatabase » Nieuwsbrief artikelen » Het manifesteren gaat door
SoulNature - psycholoog Almere

Het manifesteren gaat door

door | 24 mei, 2018 | Nieuwsbrief artikelen

In mijn vorige mail gaf ik al aan dat 2018 het jaar van manifestatie lijkt te zijn (en niet alleen bij mij) en vooralsnog blijven de manifestaties door gaan. Zo neemt mijn fear of exposure steeds verder af en zet ik steeds meer stappen in het zichtbaar zijn en voor groepen staan:

  • één van mijn wensen was om het live chanten (mantra zingen) weer op te pakken en om met name op Journey events te spelen. Wel de eerste stappen zijn gezet: we hebben 2x tijdens Journey grad meetings gespeeld als opwarmer en ons eerste echte optreden hebben we gegeven op Authentic Greatness 2 voor een groep van 30-35 personen. Voor het eerst met versterkers en headsets. De avond verliep prima. Ik was slechts licht nerveus en dat zou een paar jaar geleden echt wel anders geweest zijn, toen zou ik stiknerveus geweest zijn.
  • ik heb een Skype-interview gedaan voor de promotie van de Journey Method Online. Worldwide zichtbaar zijn voor duizenden mensen. Ook hierbij viel het me op hoe vrij ik sprak en hoe weinig zenuwen ik had. Helaas ben ik het linkje kwijt, dus ik kan het hier niet toevoegen.
  • ik ben gedurende 6 weken één van de coaches bij de Journey Method Online, die binnenkort van start gaat. Dat houdt ik dat ik gedurende die tijd een groep van 4-6 deelnemers begeleid en de wekelijkse Skype-meetings begeleid. De uitdaging zit er hierbij voor mij in dat ik die online meetings leid, mezelf zal moeten laten zien, wat weer een stap in zichtbaarheid voor mij is.
Het zijn steeds weer stapjes buiten mijn comfortzone. Buiten je comfortzone stappen is m.i. de enige manier waarop je kunt groeien. Stap je niet buiten je comfortzone dan blijf je eigenlijk alleen maar herhalen wat je al kent. Buiten je comfortzone stappen gaat altijd gepaard met een zekere mate van onzekerheid of angst; als je die niet voelt, dan stap je niet echt buiten je comfortzone. Het verschil met een paar jaar geleden is dat toen de angst me nogal eens kon verlammen en nu niet meer. En dit is voor iedereen haalbaar, ieder op zijn/haar eigen terrein en in zijn/haar eigen tempo.

Kun je hier iets mee?

Als dit artikel je raakt, laat dan hieronder een reactie achter en deel wat het met je doet.

Meer blogs en artikelen ontvangen?

[activecampaign form=1]

(Door op deze knop te drukken geef ik toestemming om mijn contactgegevens op te slaan)

Gerelateerde artikelen

Wat (mis)gun je jezelf?

Wat (mis)gun je jezelf?

Je creëert je eigen leven, maar vaak weet je niet goed wat en hoe je het creëert. Onderbewuste gedachten, vaak verdrongen, hebben een enorme invloed op jouw creatie. Wat gun of misgun jij jezelf? Daar inzicht in krijgen geeft zicht op wat je creëert.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin