Home » Kennisdatabase » De weg tot zelfbevrijding » In het hart van de pijn is liefde
SoulNature - psycholoog Almere
Je hebt baas boven baas. Er zijn vele goede Journey practitioners, maar om de grondlegster van the Journey Brandon Bays zelf in actie te zien is toch wel iets heel bijzonders. De video op deze pagina laat je zien en voelen hoe Brandon werkt en het is geweldig om te zien en om bij aanwezig te zijn.

Terwijl ik deze video zat te kijken heb ik mee gedaan met Yosi. Ik ben in mijn eigen pijn gaan zitten en ik liet Brandon’s woorden op me in werken: ‘wat als ik hier niet aan kan ontsnappen, als dit alles is wat er is?’ Ik gaf alle verzet op en ik liet mijn pijn zijn … en ik brak open in pure liefde. Liefde is wat ik ben en wat ik hier op aarde kom brengen, ongeacht hoe vaak ik er van los raak en in mij ego-hersenspinsels verzeild raak.
Prema Aham: Love I AM.

Het leven is alleen maar een worsteling zolang je er een worsteling van maakt. Op het moment dat je alle verzet opgeeft en en alle pijn er laat zijn, dan kom je bij wat je werkelijk bent. Dit is zo’n helende ervaring dat je het de rest van je leven niet meer vergeet: je hebt geraakt aan wat je werkelijk bent, voorbij alle illusies van wat je denkt te zijn, en je weet vanaf dat moment wat ‘thuis’ is en waarvoor je hier op aarde bent. Dit is (helaas) geen permanente staat van zijn, maar hoe vaker je in Bron terecht komt, hoe sterker het je leven gaat bepalen. Langzaam maar zeker schuif je op van afgescheidenheid, pijn, problemen, onvrede e.d. naar liefde, vrede, gelukzaligheid.

“Leven wat je werkelijk bent en de illusie doorzien van wat jij dacht te zijn is het enige doel waarvoor jij hier op aarde bent.”
En als jij jezelf kent voor wat je werkelijk bent, dan zul je dat automatische uitstralen en de mensen aantrekken die ook het verlangen koesteren om vrij en zichzelf te zijn. Het gaat om wie je bent; het  ‘doen’ is bijzaak.

Kun jij je openen in jouw pijn?

Als dit artikel je raakt, laat dan hieronder een reactie achter en deel wat het met je doet.

Meer blogs en artikelen ontvangen?

[activecampaign form=1]

(Door op deze knop te drukken geef ik toestemming om mijn contactgegevens op te slaan)

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin