Home » Kennisdatabase » De weg tot zelfbevrijding » Durf jij groots te leven?
SoulNature - psycholoog Almere

Veel jongeren zullen misschien niet zo gecharmeerd zijn van André Rieu, maar ik heb bewondering voor deze man. Waar de meeste klassieke orkesten met moeite in leven blijven of verdwijnen, daar weet deze man de klassieke muziek, however cheesy it may be, aan een groot publiek aan de man te brengen. De organisatie achter zijn tours en concerten is duizelingwekkend; het gaat hier om een (tientallen) miljoenenbedrijf. Deze man heeft het lef om het zo groot neer te zetten, ondanks de financiële risico’s die hem zouden kunnen ruïneren. Hij speelt met name de bekende klassiekers en licht verteerbaar materiaal, maar misschien juist wel daardoor weet hij het publiek aan zich te binden en mee te krijgen. Ik heb heb hem live aan het werk gezien en ook al is het niet echt mijn muziek: het raakt me. Ook als ik hem en zijn orkest op tv zie raakt het me.

Voor mij is hier Grace aan het werk.
Deze man is het levende voorbeeld dat je groots kunt denken en dat je groots kunt manifesteren, want ik ben er van overtuigd dat het bij André vooral de liefde voor muziek is die hij met zoveel mogelijk mensen wil delen. Tenminste, dat is wat ik er bij voel: liefde, Grace.

Jouw eigen Grootsheid

De meeste van ons zullen niet op deze schaal groots door het leven gaan, maar ook jouw droom is realiseerbaar. Mits het maar uit je hart komt en je de bereidheid hebt om buiten je comfortzone te stappen en je angsten onder ogen te komen. Durf ook jij jouw ‘jezelf klein houdende’ gedachten uit te dagen en te ontdekken hoe Groots je werkelijk bent?

Kun je hier iets mee?

Als dit artikel je raakt, laat dan hieronder een reactie achter en deel wat het met je doet.

Meer blogs en artikelen ontvangen?

[activecampaign form=1]

(Door op deze knop te drukken geef ik toestemming om mijn contactgegevens op te slaan)

Gerelateerde artikelen

Wat (mis)gun je jezelf?

Wat (mis)gun je jezelf?

Je creëert je eigen leven, maar vaak weet je niet goed wat en hoe je het creëert. Onderbewuste gedachten, vaak verdrongen, hebben een enorme invloed op jouw creatie. Wat gun of misgun jij jezelf? Daar inzicht in krijgen geeft zicht op wat je creëert.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin