Home » Kennisdatabase » Belemmerde overtuigingen en emotionele blokkades » Wil jij eigenlijk wel Vreugdevol leven?
SoulNature - psycholoog Almere

Are you ready to die?

Ik ben net terug van de ‘No Ego retreat‘ met Brandon Bays en Kevin Billett. Het allereerste wat Brandon vroeg toen ze bij het begin van de retreat op het podium stapte was: ‘are you ready to die?‘ Daarmee bedoelde ze sterven aan het valse idee dat je een afgescheiden ik bent. 

Het ego is een illusie, maar wel een hele sterke. Aan het ontstaan van het ego ligt een diepe angst, woede of verwoesting ten grondslag en wil je het ego los laten dan zul je die angst, woede of verwoesting onder ogen moeten komen en als het ware ongedaan maken. Voorwaar geen kattenpis.

Het resultaat van 8 dagen de diepte in gaan: er is geen afscheiding meer tussen ik en ‘Grace‘ noch tussen mij en de buitenwereld.

I AM One.

Of dit een tijdelijke staat van zijn is of permanent zal de tijd leren.


Ben jij moedig?

Het is zo geweldig om mensen de moed op te zien brengen om hun eigen ‘dood’ onder ogen te komen en vervolgens de beloning terug te zien in stralende ogen, liefdevolle uitstralingen en levensvreugde. En zo ruimen we iedere keer meer rotzooi op en komt er iedere keer meer levensenergie vrij.

Het is zo heerlijk om dit mee te mogen maken en ook om het te ondergaan. Zo bevrijdend! Dit is de reden dat ik dit beroep verkozen heb boven een goedbetaalde baan in de IT.

Tijdens mijn masterclasses gaan we niet zo ver dat je de dood in de ogen kijkt, maar een beetje ‘dood’ ga je wel om er vervolgens weer veel levendiger uit te komen. Immers, er kan past iets nieuws opbloeien als er eerst iets ouds is gestorven.


Gun jij het jezelf om jezelf te bevrijden?

Ik gun het jou dat ook jij de mantels van het verleden mag afwerpen, dan je mag gaan in zien dat ‘klein blijven’, je aanpassen, genoeg nemen met de kruimels die anderen achter laten, je zelf wegcijferen, jezelf te kort doen, je zelf niet op nummer één zetten, en alle andere overlevingstactieken die we toepassen, niet is waarvoor jij hier op aarde bent. Je bent zo mooi, zo stralend, zo liefdevol, zo krachtig, zo waardevol … maar je ziet het niet. Het is nu tijd dat je dat mag gaan inzien. Ik gun het je zo!

De masterclasses zijn een laagdrempelige, maar desalniettemin krachtige manier om door je pantsers heen te breken en je je levensenergie weer toe te eigenen. Ik nodig je dan ook van harte uit om aan een van mijn masterclasses mee te doen. Gun je zelf een dag plezier, een traan en BEVRIJDING! … omdat je het waard bent.

Kun je hier iets mee?

Als dit artikel je raakt, laat dan hieronder een reactie achter en deel wat het met je doet.

Meer blogs en artikelen ontvangen?

[activecampaign form=1]

(Door op deze knop te drukken geef ik toestemming om mijn contactgegevens op te slaan)

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin