Blauwdruk - astrologie

Ontdek wat jouw natuurlijke behoeftepatroon is!
R

Je vraagt je af hoe je optimaal kunt functioneren

Leef ik wel mijn potentie? Wat past bij mij?

R

Je wilt weten hoe je je het beste op bepaalde gebieden kunt ontwikkelen

Welke gereedschappen heb ik? Wat zijn mijn uitdagingen?

R

Je wilt jezelf op een dieper niveau leren kennen

Jezelf begrijpen door aan den lijve te ervaren

SoulNature - psycholoog Almere
SoulNature - psycholoog Almere

Jouw natuurlijke behoeftepatroon leren kennen

Je horoscoop geeft weer wat jouw natuurlijke behoeften en uitdagingen zijn; alles wat niet daarmee overeenkomt is aangeleerd. Jouw geboortehoroscoop is een blauwdruk van wie je bent. Het is wat je WIL leven, inclusief de daarin besloten uitdagingen.

Je horoscoop begrijpen is jezelf begrijpen. Je hele gereedschapskist om jouw levensdoel te kunnen verwezenlijken ligt erin besloten. Het geeft inzicht in je leven zoals het is verlopen en het geeft je de handvatten om op een bij jou passende manier in het leven te staan.

Je horoscoop is jouw blauwdruk.

Je horoscoop begrijpen is jezelf begrijpen.

De puzzelstukjes die op hun plaats vielen

Ik had vele jaren geleden al een sluimerende interesse in astrologie. Ik heb geprobeerd het mezelf aan te leren d.m.v. boeken, maar het was veel te uitgebreid en te moeilijk om het helemaal zelf te doen. Ondertussen bestudeer ik al weer 12 jaar astrologie en het vormt ook een integraal onderdeel van de therapiesessies van SoulNature.

Toen ik leerde om mijn horoscoop te duiden, vielen vele puzzelstukjes op hun plek. Ik begon de dynamiek in mijn persoonlijkheid te begrijpen en het hielp me om bepaalde karaktertrekken en gebeurtenissen in mijn leven te kunnen plaatsen.

SoulNature - psycholoog Almere

Jezelf en je natuurlijke behoeftepatronen begrijpen geeft handvatten om in het leven te staan op een manier die bij jou past.

Z

Weten wat bij jou hoort en wat niet

Onderscheidend vermogen ontwikkelen, waardoor je niet meer alles op jezelf betrekt

Z

Diepgang in je leven aanbrengen

De weg tot Zelf-bevrijding is door jezelf te leren kennen

Z

In lijn met je blauwdruk leven

Optimaal functioneren in lijn met je wezen

Z

Ontdekken dat alles wat jij nodig hebt in jou aanwezig is

Jouw blauwdruk laat jou zien welke gereedschap jij hebt om jouw doelen te kunnen verwezenlijken

‘Ken uzelf’: zelfkennis is de weg tot Zelf-bevrijding

Er is een liefdespoort in mezelf geopend die lang gesloten was.

 

Kevin van Vossen

Almere

Ik maak een mooie tijd mee op dit moment. Ik heb mijn plek gevonden, zowel in het werk als privé. Veel van onze sessies is mij bijgebleven, met vooral het gevoel dat ik daar echte doorbraken heb ervaren.

Het was natuurlijk het spel van niet alleen alle ballen hoog houden op het werk, maar het blijkt voor meer te gelden, namelijk de ballen van het leven.

Wat we tijdens de sessies besproken hebben heeft veel bijgedragen aan een stabiel leven, mag ik zeggen.

En wat ik belangrijk vind te zeggen is dat jij een belangrijke bijdrage hebt geleverd in mijn zoektocht en de juiste weg wist aan te reiken. Daar ben ik je nog steeds dankbaar voor.

CvD

Online en offline jezelf leren kennen

Jouw geboortehoroscoop laat de gereedschapskist zien waarmee je het leven bent binnengestapt. Het laat je zien waar je krachten en uitdagingen liggen. Het laat jouw beloften en behoeftepatronen zien.

Op een speelse wijze ga je je horoscoop, en daarmee jezelf, leren kennen. Geen boekenwijsheid, maar te ervaren.

Deze masterclass kent een online en een live deel: je kunt óf alleen aan het online deel mee doen óf aan zowel het online als het live gedeelte. Online zal de nadruk liggen op visualisaties, live op astrologische opstellingen.

Wil jij van binnenuit ervaren waarom je doet wat je doet?

Wil je jouw horoscoop als leidraad kunnen gebruiken om optimaal te functioneren?

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van deze masterclass?

Deze masterclass geeft je de handvatten waardoor je je eigen geboortehoroscoop kunt gaan leren duiden d.m.v. visualisaties en astrologische opstellingen.

De focus ligt op beleving/ervaring en niet op theoretische duiding. De theoretische kennis die je meekrijgt is zodat we dezelfde taal spreken en de basisbegrippen van de astrologie kennen.

Waaruit bestaan de live bijeenkomsten?

Tijdens de live bijeenkomsten ligt de focus, net zoals bij de webinars, op beleving. Waar dat tijdens de webinars gebeurt middels visualisaties, gebeurt dat tijdens de live bijeenkomsten met name d.m.v. astrologische opstellingen.

Voorwaarde om aan de live bijeenkomsten deel te nemen is dat je bij het eerste webinar aanwezig geweest bent of dat de je replay hebt bekeken, zodat je bekend met de basisonderdelen van de horoscoop.

Kan in aan het eind mijn eigen horoscoop duiden?

Met de kennis die je opdoet, zeker als je naast de webinars ook aan de live bijeenkomsten deelneemt, kun je in principe je hele horoscoop leren kennen en daardoor je eigen gedrag beter begrijpen.

De masterclass is geen volledige astrologieopleiding, maar omdat het niet gefocust is op duidingsregels, maar op je eigen beleving, kun je er thuis verder mee aan de slag. Je kunt je eigen aspectpatronen allemaal op eigen houtje visualiseren en zo je hele persoonlijkheid beter leren begrijpen.

Is het erg als ik een webinar mis?

Nee, dat is geen probleem. Alle webinars worden opgenomen en je krijgt de link van de replay, zodat je deze op je eigen tijd kunt bekijken of terugkijken. De replays blijven tot een maand na het laatste webinar beschikbaar.

Waaruit bestaan de webinars?

Tijdens de webinars worden als eerste de basisonderdelen van een horoscoop uitgelegd:

  • planeten
  • tekens
  • huizen
  • aspecten
  • Ascendant en MC (Medium Coeli)

Het doel van deze masterclass is niet om theoretisch een horoscoop te kunnen duiden, maar het doel is om jouw geboortehoroscoop te leren kennen d.m.v. ervaring. Dus naast de noodzakelijke uitleg over de basisonderdelen, zullen de webinars vooral bestaan uit visualisaties van:

  • planeten
  • planeten in teken
  • planeten in teken in huis
  • planeten in teken in huis in aspect met andere planeten of Asc en MC

De focus ligt dus op gevoelsmatige beleving en ervaring. Een ervaring beklijft veel meer dan woorden alleen.

Daarnaast leren we van elkaar door onze ervaringen te delen, zodat je ook horoscooponderdelen kunt gaan begrijpen die niet in je eigen horoscoop zitten.

Waaruit bestaan de individuele sessies?

De individuele sessies zijn met name bedoeld om blokkades die je tijdens de webinars en/of live bijeenkomsten bent tegen gekomen los te laten. Dit doen we met name d.m.v. The Journey en PSYCH-K.

Als je er de voorkeur aan geeft kunnen we er ook een astrologische duidingssessies van maken. Geef dit dan van tevoren aan, want daarvoor moet ik me voorbereiden (b.v. als je wilt weten welke astrologische invloeden er NU spelen voor jou).

Is er mogelijkheid tot overnachting bij de live bijeenkomsten?

Wil je aan de live bijeenkomsten deel nemen en kom je van verder weg en heb je dus een behoorlijke reistijd, dan is het mogelijk om bij mij de voorafgaande of erop volgende nacht te overnachten. Ik heb plek voor max. 2 personen (mits je het niet erg vindt om op dezelfde kamer te slapen). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb bij Peter sessies gedaan, omdat ik heel veel stress ervoer rond het doen van casestudies; zo erg zelfs dat ik ermee wilde stoppen. Ik was bang dat ik het niet op tijd zou kunnen halen (‘dat haal ik nooit’), ik durfde niet goed mensen te vragen voor mijn casestudies, omdat ik het gevoel had dat ik ze lastig viel, en daardoor ging ik het uitstellen.

We hebben hier 3 sessies aan besteed en het rsultaat heeft mijn verwachtingen verre overtroffen. In plaats van uitstelgedrag te vertonen, ben ik nu gewoon mij mijn casestidies aan de slag en ik lig op schema; ik heb rust gevonden.

En er is nog veel meer veranderd. Ik denk niet meer voor de ander en daardoor kan ik me uiten zonder me zorgen te amken over de reacti; dat geeft zóveel vrijheid. Ik heb er ook geen moeite meer mee om mensen te vragen voor mijn casestudies en als ze ja zeggen is het goed en als ze nee zeggen ook. Ik pak door en dat is zó fijn. Ik voel me ook vrijer in gezelschap en ik praat met wie ik wil. Ook durf ik nu om hu,p te vragen als dat nodi is; als ze ja zeggen is het goed en als ze nee zeggen ook, het oude gepieker is weg.

Trea van Os

Erp

Peter is een man die bezig is zijn spirituele kijk op het leven te leven. Wat ik zo mooi vind, is dat Peter sommige stappen erg spannend vindt, maar hij er wel voor gaat. Ondanks dat hij van tevoren niet weet waar die stappen gaan eindigen. Hij laat zich niet meer klein houden, maar ziet in dat hij er mag zijn en dat hij mag groeien. Het heeft jaren gekost om hier te komen, maar hij gaat er nu volledig voor. Hij is een man die zich door wil ontwikkelen om zijn eigen waarheid in het leven te vinden. Op die manier zie ik zijn praktijk de laatste jaren ook grote stappen maken. Hij weet heel sterk waar hij naar toe wil werken.

Peter is een rustige man die oprecht vertelt hoe hij de zaken ziet of voelt. Hij is eerlijk, meelevend, intuïtief en staat altijd voor je klaar. Ik heb Peter leren kennen als mijn psycholoog, kaar inmiddels durf ik wel te zeggen dat er een goede vriendschap is ontstaan door de jaren heen. In moeilijke tijden stond hij klaar voor me en dat doet hij nog steeds.

Ik kan hem van hart aanbevelen voor als je een bepaalde hulpvraag hebt.

Remco van den Berg

Leraar, Almere

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Wil jij ontdekken wat je WIL leven, wat je natuurlijke behoeftepatronen zijn, wat je krachten en uitdagingen zijn?